Gurmánské tříchodové menu u Václaváku: carpaccio, mořské plody či steak, dezert i prosecco
Přehled nabídky
Zatímco do hospody vedou jen tři schody, v restauraci vám místo toho naservírují rovnou tři chody.
Podnik La Piccola Perla je vlastně taková malá perla ukrytá namísto uvnitř škeble na Perlové ulici u Václavského náměstí. Blýskne se přitom nejen příjemným interiérem, ale i dobrotami, které si tu vychutnáte. Tím spíš, že si na ně zajdete rovnou ve dvou.
Co vás na talíři čeká? Stolování začíná carpacciem z hovězí svíčkové nebo tuňáka. Poté přijde na řadu losos, mořský vlk a kalamáry i krevety spolu s grilovanou zeleninou, případně steak na milánský způsob s grilovanou zeleninou. Jako dezert se servíruje čokoládové suflé, panna cotta s lesním ovocem nebo horké maliny se zmrzlinou. A aby bylo čím si přiťuknout, donese vám obsluha i dvě prosecca (případně nealko).
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.