![Co a proč vařit s ghí? 4 recepty na oběd i mlsání, které si zamilujete](/static/images/empty.gif)
![](/static/images/empty.gif)
Čím se vyznačuje ghí? Tím, že už ho nebudete chtít pustit z ruky.
Máslo ghí je takový malý zázrak. Milovaly ho už naše babičky a kuchaři ze všech koutů se k němu s chutí vrací. Jedná se vlastně o 100% čistý máselný tuk a ceněný je především proto, že se na rozdíl od klasického másla začíná přepalovat až při mnohem vyšších teplotách. Díky tomu je ideální na smažení, ale také restování. Věřte, že až zkusíte řízky připravené na ghí, nebudete chtít jiné.
Ghí se dále používá v receptech indické kuchyně, hodí se třeba k přípravě oblíbené holandské omáčky nebo na polití ovocných knedlíků či šulánků s mákem.
Je přirozeně bezlepkové a má nulový obsah laktózy. Dále obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. A kromě toho, že krásně voní a chutná, snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty.
Organis, Březhradská 148/3, Březhrad, 503 32 Hradec Králové
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z něj
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
a výrobky z něj
a výrobky z ní
a výrobky z nich
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
a výrobky z něj
a výrobky z nich
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.